Μενού

Κάποιοι την ήθελαν νεκρή, όμως τελικά σώθηκε χάρη στην αγάπη των εθελοντών. Η ιστορία της Khaleesi (Εικόνες)

Shares 2K

εθελοντές Η ζωή ενός ακόμα σκύλου σώθηκε χάρη στην δύναμη που παρέχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην θέληση ορισμένων ευσυνείδητων ανθρώπων.

Η Khaleesi γύριζε τους δρόμους της Βουλγαρίας σκελετωμένη και έχοντας χάσει όλο το τρίχωμά της. Όταν όμως ένας χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εντόπισε την φωτογραφία της σε έναν ιστότοπο, αμέσως ζήτησε από την οργάνωση διάσωσης αδέσποτων ζώων RSDR να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν την σκυλίτσα. Στον σύνδεσμο που τους έστειλε μέσω Facebook, δημοσιογράφοι καλούσαν τις αρχές να εντοπίσουν και να θανατώσουν τον σκύλο, καθώς φαινόταν να κουβαλά ασθένειες.

 εθελοντές

Φοβούμενοι τα χειρότερα, μέλη της RSDR έτρεξαν άμεσα να διασώσουν την σκυλίτσα, η οποία ήταν εμφανώς παραμελημένη. Οι ίδιοι ταξίδεψαν 70 χλμ, μέχρι την πόλη που είχε εντοπιστεί ο σκύλος, χωρίς να γνωρίζουν που ακριβώς αυτή κινούνταν. Με την βοήθεια των ντόπιων, τα μέλη της RSDR βρήκαν την Khaleesi, όπως την ονόμασαν, κοντά σε μια κυκλική διασταύρωση. Η σκυλίτσα ήταν φιλική και αμέσως πλησίασε τους εθελοντές, ζητώντας την προσοχή τους.

 εθελοντές
 Εκείνοι την μετέφεραν τότε στο ιατρείο τους, όπου της έκαναν εξετάσεις προκειμένου να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση βρισκόταν.
 εθελοντές

Σύμφωνα με το thedodo, η σκυλίτσα είχε πολλά προβλήματα υγείας, όμως χάρη στην αγάπη των εθελοντών και την ιατροφαρμακευτική φροντίδα που της προσέφεραν, η ίδια έγινε καλά σε μικρό χρονικό διάστημα. Σήμερα, η Khaleesi έχει ένα πανέμορφο λευκό και καφέ τρίχωμα και αναζητεί σπίτι.

 εθελοντές
εθελοντές
εθελοντές

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε την ιστορία του Μπίλι, ενός σκυλάκου που εντοπίστηκε σε άσχημη κατάσταση στα Οινόφυτα και χάρη στην φροντίδα και την αγάπη μιας νεαρής γυναίκας έγινε και πάλι υγιής και δυνατός.

 huffingtonpost.gr
Shares 2K

Σχόλια


Read more:
Close