Μενού

Μαϊμού υιοθετεί Κουτάβι και του Μαθαίνει Βασικές Τεχνικές Επιβίωσης. (Εικόνες)

Shares 954

κουτάβι Υπάρχουν πολλά παράξενα πράγματα που μπορείς να παρατηρήσεις κάνονας μια βόλτα στους δρόμους της πόλης. Σε κάθε μέρος, μπορείς να δεις διαφορετικά πράγματα που θα σε ξαφνιάσουν. Αυτό όμως που είδαν οι κάτοικοι στην πόλη Erode στην Ινδία ήταν πραγματικά μοναδικό!

Ένας μακάκος, το γνωστό είδος μαϊμούς, περιδιάβαινε τους δρόμους και τα στενάκια της πόλης, παρέα με ένα κουτάβι! Το θέαμα ήταν πρωτόγνωρο και από τον τρόπο που κινούταν το μαϊμουδάκι, φαινόταν πως είχε πάρει υπό την προστασία του το κουτάβι, δείχνοντας τρυφερότητα και ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ντόπιων, το ασυνήθιστο παρεάκι, ήταν αχώριστο κι έτσι κι εκείνοι φρόντισαν να βάζουν σε διάφορα σημεία φαγητό και για τους δυο! Το εντυπωσιακό ήταν πως ο μικρός μακάκος, άφηνε πρώτα το κουτάβι να φάει και μετά έτρωγε εκείνος ότι είχε μείνει, ενώ το προστάτευε από τους κινδύνους στο δρόμο, από τα άλλα αδέσποτα, σαν να ήταν πραγματικά γονιός του!

Καμιά φορά η φύση, βρίσκει τους πιο παράξενους τρόπους να μας δείξει πως ότι ενώνει η αγάπη, δεν μπορεί να το χωρίσει καμία διαφορά.
Δυο πλάσματα με τελείως διαφορετική ιδιοσυγκρασία, χωρίς κανένα κοινό σημείο, για λίγο, όσο τους άφησαν οι τοπικές αρχές, απέδειξαν πως καμία διάκριση και καμιά διαφορά δεν είναι ισχυρότερη από την αγάπη και την φιλία!

Το μαϊμουδάκι, φρόντιζε να προστατεύει το κουτάβι από κάθε κακοτοπιά σαν να ήταν το μικρό του.

κουτάβι

Κανείς δεν ξέρει πώς βρέθηκαν οι δυο τους, αλλά ανέπτυξαν έναν αξιοθαύμαστο δεσμό

κουτάβι

Κέντρισαν το ενδιαφέρον του κόσμου κι εκείνοι φρόντιζαν να τους δίνουν φαγητό και νερό

κουτάβι

Και σε μια κίνηση ανιδιοτέλειας και αγάπης, ο μακάκος αφήνει πρώτα το κουτάβι να φάει

κουτάβι

Ενώ είναι ο προστάτης του σε κάθε κακοτοπιά που κρύβουν οι δρόμοι.

κουτάβι

Η αγάπη υπάρχει σε όλα τα πλάσματα γύρω μας αρκεί να θελήσουμε να την αφήσουμε να κυριαρχήσει..

diaforetiko.gr

Shares 954

Σχόλια


Read more:
Close