Μενού

Η γυναίκα που ξοδεύει 650 ευρώ το μήνα για ρούχα και καλλυντικά του σκύλου της! (Εικόνες)

Shares 303

γυναίκα «Είναι μια μικρή ντίβα», λέει- Δείτε φωτογραφίες

Η Harriette Cranfield από το Έσεξ αποκάλυψε πως ξοδεύει χιλιάδες ευρώ σε ρούχα επώνυμων σχεδιαστών, καλλυντικά και πολυτελή γεύματα- όλα αυτά για τον σκύλο της!

Το μικροσκοπικό μαλτεζάκι έκλεψε την καρδιά της 24χρονης πριν δύο χρόνια κι έκτοτε η Harriette και η Binky είναι αχώριστες.

Πρώην μοντέλο, η νεαρή Βρετανίδα σήμερα σπουδάζει διακόσμηση εσωτερικών χώρων και εξομολογείται πως δεν είναι γι’ αυτή ασυνήθιστο να ξοδεύει περισσότερα από 650 ευρώ το μήνα για την τετράποδη συντροφιά της.

Η 24χρονη έχει ξοδέψει χιλιάδες ευρώ για τη μικρή Binky αυτά τα δύο χρόνια που ζουν μαζί και πιστεύει πως δεν είναι χρήματα που σπαταλήθηκαν. Τονίζει πως το κατοικίδιό της πρέπει πάντα να είναι στα καλύτερά του και αρνείται να το ντύσει δύο φορές με τα ίδια «ρούχα».

Η Binky έχει πλέον τη δική της σελίδα στο Facebook και φορά τα «συνολάκια» της για λογαριασμό της boutique για κατοικίδια  Dogoholic.

«Της αρέσει πολύ να φορά φορέματα και εντυπωσιακούς φιόγκους», υποστηρίζει η Harriette. «Ξοδεύω πολλά λεφτά για τα ρούχα της Binky, περισσότερα από ό,τι για τα δικά μου ρούχα, αλλά δεν θα το άλλαζα αυτό για τίποτα στον κόσμο».

Τα φορέματα στο Dogaholic κοστίζουν από 40 έως 150 ευρώ και η Binky έχει το κατάλληλο outfit για κάθε περίσταση.

«Πολλές φορές ο κόσμος στο δρόμο μας σταματά για να σχολιάσει το τέλειο στιλ της Binky», περιγράφει η Harriette, «έχει στην γκαρνταρόμπα της ακόμα και μερικές τσάντες για σκύλους».

«Δεν θα την ντύναμε ποτέ αν δεν το απολάμβανε αλλά αν δεν της βάλουμε ένα εντυπωσιακό φόρεμα κάθε μέρα, η διάθεσή της χαλάει. Μοιάζει τρελό αλλά είναι μια μικρή ντίβα, είναι ξεκαρδιστικό», προσθέτει.

Για να είναι η εικόνα της μικρής Binky εξίσου λαμπερή με την γκαρνταρόμπα της, η Harriette την πηγαίνει δύο φορές το μήνα σε σαλόνι ομορφιάς για σκύλους όπου τη χτενίζουν, της περιποιούνται τα νύχια και της φροντίζουν τα πόδια με ειδικές κρέμες.

«Της αρέσει πολύ να την πλένουν και να της στεγνώνουν το τρίχωμα, το lifestyle της μας κοστίζει πολύ αλλά δεν θα το αλλάζαμε για τίποτα στον κόσμο. Είμαστε αχώριστες, μου κοστίζει πολύ που την αφήνω πίσω όταν πηγαίνω διακοπές και ξέρω κάθε φορά πως θα μου λείψει πολύ», συνεχίζει η 24χρονη, «αλλά ακόμα και τότε τη βλέπω στο Skype και η αδελφή μου μου στέλνει συνέχεια φωτογραφίες της».

Η εξτραβαγκάνζα της ζωής της τετράποδης Binky δεν τελειώνει εδώ αφού αντί για τις κλασικές σκυλοτροφές που τρώνε όλοι οι υπόλοιποι απλοί θνητοί σκύλοι, εκείνη απολαμβάνει πολυτελές μενού με παϊδάκια και λαχανικά. «Είναι δύσκολη στο φαγητό, της αρέσουν μόνο τα αρνίσια παϊδάκια και ο αρνίσιος κιμάς, τα μήλα και τα καρότα», λέει η Harriette. «Έτσι πρέπει να της μαγειρεύουμε το φαγητό της κάθε φορά, ευτυχώς είναι τόσο μικρή που τρώει πολύ μικρές ποσότητες».

Η 24χρονη προσθέτει πως τα 3α γενέθλια της Binky πλησιάζουν και της έχουν ήδη παραγγείλει μια τεράστια τούρτα για να γιορτάσουν. «Σκέφτομαι πόσα δώρα θα πάρει!», καταλήγει.

 

γυναίκα

γυναίκα

γυναίκα

γυναίκα

γυναίκα

γυναίκα

newsbeast.gr

Shares 303

Σχόλια


Read more:
Close