Μενού

Μαθητές έδωσαν τα λεφτά της εκδρομής τους για να σωθεί η Λούση. (Εικόνες)

Shares 4K

Εικόνες Η Λούση μέχρι προχτές ήταν ένα πολύ τυχερό σκυλάκι. Είχε υιοθετηθεί από το γυμνάσιο-λύκειο Μαργαριτίου, είχε ένα τεράστιο «σπίτι» με πολλά παιδιά που τη τάιζαν και τη φρόντιζαν κάθε μέρα. Κι έπαιζε μαζί τους με τόση χαρά. Είχε στειρωθεί και ζούσε υπέροχα.

Μέχρι προχτές.

Κάποιος πέρασε με το αυτοκίνητό του και τη χτύπησε πολύ άσχημα εγκαταλείποντάς τη αβοήθητη. Δυστυχώς δεν υπήρχε μάρτυρας. Τα παιδιά είναι πολύ στενοχωρημένα.

Η Λούση χρειάζεται να εγχειριστεί και να νοσηλευτεί. Μέχρι την Τετάρτη το Φιλοζωικό Σωματείο Θεσπρωτίας πρέπει να συγκεντρώσει το ποσό των 400 €. Οι μαθητές θα δώσουν τα χρήματα που μάζευαν για την εκδρομή τους μιας και είναι πραγματικά σκυλίτσα όλων.

 Σας ζητούμε να μας βοηθήσετε να στηρίξουμε τα παιδιά που φροντίζουν τη σκυλίτσα. Δεν πρέπει να απογοητεύσουμε ούτε τα παιδιά ούτε τη Λούση. Όποιος μπορεί να βοηθήσει παρακαλούμε να στείλει προσωπικό μήνυμα στο Φιλοζωικό Σωματείο Θεσπρωτίας ή να τηλεφωνήσει στα 695 123 1396, 6974 110 090.

Επίσης όποιος είδε το ατύχημα, παρακαλώ να δώσει, έστω ανώνυμα, πληροφορίες για να τιμωρηθεί ο ένοχος. Η Λούση, ένα πλάσμα 30 κιλών, χτυπήθηκε ακριβώς έξω από το σχολείο. Κάλλιστα θα μπορούσε να είναι παιδί…

Εικόνες

Εικόνες

Εικόνες

tilestwra.com

Shares 4K

Σχόλια


Read more:
Close