Μενού

Ο ευγνώμων ρινόκερος έγινε φίλος με τον άνθρωπο που τον έσωσε (Εικόνες)

Shares 506

ρινόκερος Βγάζουν selfies ο ένας δίπλα στον άλλο – Δείτε φωτογραφίες

Σπάνια σχέση έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε έναν άνδρα και τον ορφανό ρινόκερο που είχε σώσει και τον οποίο φροντίζει από τότε που ήταν μωρό. Καθώς οι δύο στέκονται δίπλα- δίπλα για μια selfie, στη Νότια Αφρική, ο ενός έτους Ithuba δίνει στον 23χρονο Axel Tarifa μια σπρωξιά στο μάγουλο, σαν να λέει «ευχαριστώ».

Ο Ithuba είχε φτάσει στο ορφανοτροφείο ρινόκερων του Thula Thula Private Game Reserve Safari Lodge όταν ήταν μόλις πέντε μηνών και είχε χάσει τους γονείς του.

Ο Παριζιάνος Axel επικεντρώθηκε τους μήνες που ακολούθησαν στη φροντίδα του μικρού ρινόκερου- που δεν θα είχε επιβιώσει στη φύση- αναπτύσσοντας σπάνιο δέσιμο μαζί του.

Μοιράζονται πλέον μια σπάνια φιλία. «Οι μικροί ρινόκεροι λατρεύουν το παιχνίδι κι έτσι του αρέσει να φωτογραφιζόμαστε. Μερικές φορές την ώρα που βγάζω selfie ενώ είναι ξαπλωμένος, σηκώνεται και προσπαθεί να μου πάρει το κινητό μου», περιγράφει ο Axel.

Ο  Ithuba ήταν ένα βαθιά τραυματισμένο ζώο όταν μεταφέρθηκε στο ορφανοτροφείο. «Είναι πραγματική τύχη που έχουμε έναν τόσο ισχυρό δεσμό, τον αγαπώ πάρα πολύ. Οι ρινόκεροι είναι απειλούμενο είδος και είναι εκπληκτικό να έχει κανείς την ευκαιρία να δουλέψει μαζί τους και να τους γνωρίσει. Ο Ithuba μεγάλωσε μαζί μου αλλά κι εγώ ωρίμασα μαζί του και έμαθα πολλά», καταλήγει ο 23χρονος.

 

ρινόκερος

ρινόκερος

ρινόκερος

ρινόκερος

ρινόκερος

ρινόκερος

ρινόκερος

ρινόκερος

newsbeast.gr

Shares 506

Σχόλια


Read more:
Close