Μενού

Όταν αυτά τα τυφλά γατάκια συναντούν αυτό το πίτμπουλ γίνεται κάτι απίστευτο (Εικόνες)

Shares 483

πίτμπουλ Τα σκυλιά ράτσας Pit Bull ίσως έχουν την κακή φήμη πως είναι μοχθηρά αλλά ο Alfie και ο Frankie που θα γνωρίσετε παρακάτω θα σας κάνουν να μην πιστέψετε αυτή την άποψη. Η Sherry Stewart, μια εθελόντρια στον οργανισμό Faithful Friends του Wilmington του Delaware, ήξερε πως θα χρειαστεί τη βοήθεια των δύο τετράποδων φίλων της όταν έφερε σπίτι της 3 τυφλά γατάκια.

Η Helen, μια γάτα 7 ετών και τα αδέλφια της ο Bruce και ο Willis που είναι 10 μηνών έπρεπε να αφαιρέσουν χειρουργικά τα μάτια τους. Η Helen υπέφερε από γλαύκωμα ενώ τα δύο νεότερα γατάκια είχαν μολύνσεις . Η εθελόντρια θέλησε να προσφέρει στα γατάκια ένα ασφαλές περιβάλλον μετά την εγχείριση και κατά τη διάρκεια της προσαρμογής τους στη νέα τους ζωή.

Τα δύο πίτμπουλ δρουν σαν υποκατάστατο μητέρας για τα γατάκια και συγκεκριμένα ο Alfie επιτρέπει στον Bruce να κοιμάται στην πλάτη του. Η Stewart πιστεύει πως τα σκυλιά ξέρουν ακριβώς τι να κάνουν γιατί μοιάζουν να αντιλαμβάνονται πως τα γατάκια χρειάζονται περισσότερη αγάπη, φροντίδα και ζεστασιά.

Η εθελόντρια Stewart πήρε τις 3 γάτες στο σπίτι της όταν είδε πως η μεγαλύτερη δυσκολευόταν τρομερά να προσαρμοστεί ενώ τα δύο μικρότερα αδέρφια της έμοιαζαν χειρότερα σε σύγκριση με την ίδια.

πίτμπουλ

Τα γατάκια αναπτύσσονται με τη βοήθεια των τετράποδων φίλων τους.

πίτμπουλ

Η Stewart είπε: Ο Willis δεν είναι αγχωμένος και δεν έχει πρόβλημα στο να βρίσκει πράγματα. Μπορεί ακόμη να πηδήξει και στο κρεβάτι μου.

 πίτμπουλ

Ενώ συμπλήρωσε: Η Helen κερδήθηκε από μια άλλη γάτα που ονομάζεται Hubbell, κοιμούνται και παίζουν μαζί ενώ σε μικρό χρονικό διάστημα ανέπτυξαν μια πραγματικά ιδιαίτερη σχέση.

πίτμπουλ

Η μεγαλύτερη γάτα υιοθετήθηκε από μια οικογένεια ενώ ο οργανισμός θέλησε να δώσει τα 2 μικρότερα αδέρφια μαζί.

πίτμπουλ

Τα σκυλιά είναι επίσης διασώστες.

πίτμπουλ

Ο Alfie ήταν κακοποιημένος πριν τον υιοθετήσει η Stewart ενώ πλέον είναι ένας σκύλος θεραπείας με πιστοποίηση και δίνει πολύ αγάπη.

πίτμπουλ

tilestwra.com

Shares 483

Σχόλια


Read more:
Close