Μενού

Σκύλος έγινε ήρωας, θυσιάζοντας όμως τη μουσούδα του…(Βίντεο)

Shares 2K

Σκύλος Μέχρι τις Ηνωμένες Πολιτείες ταξίδεψε για να του παρασχεθεί η καλύτερη δυνατή φροντίδα, ο σκύλος – ήρωας, που έσωσε δύο κοριτσάκια σε τροχαίο στις Φιλιππίνες, αλλά έχασε τη μουσούδα του κατά την προσπάθειά του.

Ο σκύλος, που ακούει στο όνομα Kabang, μπήκε κυριολεκτικά στη μέση, όταν ένας οδηγός μηχανής έχασε τον έλεγχό της, με αποτέλεσμα να κατευθύνεται με μεγάλη ταχύτητα προς δύο κορίτσια που περνούσαν εκείνη τη στιγμή τον δρόμο και με βεβαιότητα θα χτυπούσε.

Το κεφάλι του πιάστηκε στον μπροστινό τροχό της μηχανής, με αποτέλεσμα κυριολεκτικά να ξεκολλήσει από το πρόσωπό του η μουσούδα και η πάνω σιαγόνα του.

Το περιστατικό συνέβη πριν από μήνες και τώρα, ο Kabang θα λάβει την φροντίδα που του αξίζει, στις Ηνωμένες Πολιτείες, αφού μία νοσοκόμα από τη Νέα Υόρκη κατάφερε μέσω διαδικτύου να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου και να συγκεντρώσει το ποσό των 20.000 δολαρίων, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης του τραύματος του.

Ο Kabang θα χρειαστεί να παραμείνει περισσότερες από έξι εβδομάδες στο νοσοκομείο και να υποβληθεί σε πολλαπλές επεμβάσεις.

www.i-pet.gr

Shares 2K

Σχόλια


Read more:
Close