Μενού

Το μωρό πιγκουίνος που ονομάστηκε David Bowie (Εικόνες)

Shares 28

πιγκουίνος Πήρε το όνομα του γνωστού μουσικού λίγες μέρες πριν το θάνατό του

Το όνομα του David Bowie δόθηκε σε ένα μωρό πιγκουίνο στο Ζωολογικό κήπο Cincinnati και Βοτανικό Κήπο στο Οχάιο, λίγες μέρες πριν το θάνατό του δημοφιλούς σταρ.

Το προσωπικό του ζωολογικού κήπου αποφάσισε να δώσει το όνομα του Bowie γιατί γεννήθηκε μία μέρα πριν τα γενέθλια του τραγουδιστή ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή από καρκίνο.

Ο μικρός πιγκουίνος, επίσης γνωστός ως μπλε ή παραμυθένιος πιγκουίνος, γεννήθηκε στις 6 το πρωί στις 7 Ιανουαρίου και ζυγίζει 46 γραμμάρια και ήταν η πρώτη γέννηση στο ζωολογικό κήπο για το 2016. Το προσωπικό στο Ζωολογικό Κήπο Cincinnati είπε ότι τόσο το όνομα Bowie, όσο και το Elvis Presley, ήταν από τις πιο δημοφιλείς προτάσεις που έλαβαν από το κοινό.

«Γνωρίστε τον Bowie, το πρώτο μωρό στο ζωολογικό κήπο για το 2016! Τα Elvis και Bowie ήταν οι πιο δημοφιλείς προτάσεις, επειδή σήμερα είναι η ημερομηνία γέννησης και των δύο, του Elvis Presley και του David Bowie», έγραψαν υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου στο Facebook και πρόσθεσαν: «Οι φύλακες του πιγκουίνου επέλεξαν το όνομα Bowie, επειδή έχουμε ήδη έναν πιγκουίνο που ονομάζεται βασιλιάς Elvis».

Φυσικά οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου δεν περίμεναν λίγες μέρες μετά ότι ο θρύλος της μουσικής θα άφηνε την τελευταία του πνοή.

Μετά το θάνατο του David Bowie, ο διευθυντής του ζωολογικού κήπου ανέφερε ότι ο μικρός πιγκουίνος ήρθε στη ζωή την κατάλληλη στιγμή. Όταν ο ζωολογικός κήπος τελικά ανακοίνωσε το όνομα, η δημοσίευση στο Facebook γέμισε εκατοντάδες likes και σχόλια με τους περισσότερους να είναι ενθουσιασμένοι με αυτή την επιλογή.

πιγκουίνος

πιγκουίνος

πιγκουίνος

πιγκουίνος

newsbeast.gr

Shares 28

Σχόλια


Read more:
Close