Μενού

Διασώστρια γράφει γράμμα στον άνθρωπο που εγκατέλειψε τον σκύλο του και αυτό γίνεται κατευθείαν viral. (Βίντεο)

Shares 617

Σκύλος Πρόσφατα, η Brooke Rapozo βρήκε ένα σκυλάκι εγκαταλελειμμένο στην άκρη ενός δρόμου. Το σκυλί, που πλέον το λένε Banjo, αρνούνταν να φύγει από το σημείο που τον είχε εγκαταλείψει ο πρώην ιδιοκτήτης του.

Σκύλος

Ο Banjo ήταν πεινασμένος και πολύ ταλαιπωρημένος. Όταν η Brooke και μια ομάδα διάσωσης τον βρήκαν, ήταν κουλουριασμένος, τρομαγμένος και μπερδεμένος. Δεν άφηνε κανέναν να τον πλησιάσει. Μετά από αρκετές ώρες ταΐσματος και φροντίδας, άφησε τελικά τους διασώστες να τον πλησιάσουν και να τον χαϊδέψουν.

Αργότερα, η Brooke έγραψε ένα γράμμα στο Facebook για τον πρώην ιδιοκτήτη του σκύλου. Το γράμμα έγινε αμέσως viral και έχει πάνω από 15.000 κοινοποιήσεις.

 

Σκύλος

Διαβάστε το γράμμα παρακάτω:

“Αγαπητέ στυγερέ πρώην ιδιοκτήτη αυτού του σκύλου,

Σήμερα λάβαμε μερικά e-mails από κάποιους ανθρώπους που σας είδαν να παρατάτε τον σκύλο σας στην άκρη της Λεωφόρου Excelsior. Με μια προσεχτική ματιά στις ημερομηνίες ο σκύλος πρέπει να βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο τουλάχιστον από το προηγούμενο Σάββατο. Σήμερα το μεσημέρι παρατηρήσαμε, ότι τα e-mails όλο ένα και πλήθαιναν και γι’ αυτό αποφασίσαμε να πάμε οι ίδιοι στο σημείο και να δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε. Ο σκύλος σας ήταν εκεί. Και περίμενε για εσάς.

Δεν είχε φύγει από το σημείο που τον αφήσατε. Φέρθηκε σαν υπάκουος σκύλος. Έμεινε κοντά στο σημείο που είδε το αγαπημένο του πρόσωπο για τελευταία φορά. Νόμιζε, ότι θα γυρίσετε πίσω γι’ αυτόν. Έβλεπε κάθε αμάξι και ήλπιζε, ότι γυρίσατε πίσω να τον πάρετε. Ο σκύλος ήταν παγωμένος, πεινασμένος και φοβισμένος, εξαιτίας σου ηλίθιε!

Σε περίμενε.

Ήταν τόσο πεινασμένος που έτρωγε κλαδιά. Κάποιοι καλοί άνθρωποι σταματούσαν και του έδιναν φαγητό, αλλά ήταν πολύ πεινασμένος και μπερδεμένος. Αλλά, ακόμα και με το φαγητό μπροστά του ήξερε, ότι έπρεπε να περιμένει για σένα.

Σε περίμενε.

Δεν είναι κακός σκύλος. Αντίθετα, είναι ένας πολύ καλός σκύλος. Εσύ ήσουν ένας κακός φίλος. Εγκατέλειψες κάποιον, που θα έδινε και την ζωή του για σένα. Κάποιον που δεν παραπονιόταν για τις πολλές ώρες που δούλευες, που χαιρόταν και μόνο που σε έβλεπε. Κάποιον που ήταν δίπλα σου στις δύσκολες στιγμές και έτρωγε τα αποφάγια από το πιάτο σου.

Δεν θα περιμένει, όμως, άλλο για σένα.

Σκύλος

Μόλις, μας ειδοποίησαν, ότι ήταν κουλουριασμένος για μια ολόκληρη μέρα, πήγαμε να τον πάρουμε. Όταν πήγαμε στο σημείο που τον εγκατέλειψες, κόντευε να βραδιάσει και ακούγαμε τα κογιότ από απόσταση. Μείναμε εκεί για ώρες, προσπαθώντας να του μιλήσουμε, να του τραγουδήσουμε, να τον ταΐσουμε και να του δώσουμε μια κουβέρτα.

Τελικά, ο σκύλος δέχτηκε να φάει από μας και να μας πλησιάσει, μετά από ώρες που του λέγαμε, ότι όλα θα πάνε καλά και δεν θα του κάνουμε κακό. Μετά από λίγο ξάπλωσε και μας άφησε να τον χαϊδέψουμε και στην συνέχεια να του βάλουμε λουρί.

Δεν πανικοβλήθηκε μέχρι την στιγμή που ήταν να φύγουμε, γιατί περίμενε για σένα να έρθεις να τον πάρεις. Δεν ήθελε με τίποτα να μπει μέσα στο αυτοκίνητο και έτσι αναγκάστηκα να τον κουβαλήσω εγώ η ίδια. Σε όλη την διαδρομή ούρλιαζε και προσπαθούσε να γυρίσει πίσω. Το ουρλιαχτό του ήταν σπαρακτικό. Κοιτούσε συνέχεια από το παράθυρο λυπημένος. Μόλις, φτάσαμε στο καταφύγιο των αδέσποτων, έμοιαζε πολύ μπερδεμένος και ήρθε και κάθισε στα πόδια μου στεναχωρημένος.

Δεν σου αξίζει αυτός ο υπέροχος σκύλος. Δεν σου αξίζει καθόλου αυτός ο υπέροχος σκύλος.

Ο σκύλος θα σε ξεχάσει και θα βρει το σπίτι που του αξίζει, που θα τον αγαπούν και θα τον φροντίζουν. Θα μάθει τι σημαίνει να έχεις ένα πραγματικό σπιτικό.

Δεν ξέρω ποιος είσαι ή τι δικαιολογία έχεις που εγκατέλειψες τον σκύλο σου, αλλά είμαι σίγουρη, ότι καμία δικαιολογία δεν είναι αρκετή για αυτό που έκανες. Είσαι ένας ηλίθιος και εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι η χειρότερή σου.

Με εκτίμηση,

Brooke”

Δείτε το βίντεο παρακάτω

tilestwra.com

Shares 617

Σχόλια


Read more:
Close