Μενού

Γνωρίστε τα πανέμορφα σκυλάκια Ακίτα που θα σας κλέψουν αμέσως την καρδιά!!! (Εικόνες)

Shares 973

σκυλάκια

Ο ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΣ ΙΑΠΩΝΑΣ

Το Akita Inu εμφανίστηκε στο νησί της Honshu στην Ιαπωνία. Η φυλή, που είναι το εθνικό σκυλί της Ιαπωνίας, έχει παραμείνει αμετάβλητη για αιώνες. Αρχικά, τα Ακίτα Inu είχαν εκτραφεί για να χρησιμεύσουν ως σκυλιά φρουράς, αλλά έχουν επίσης χρησιμοποιηθεί για διάφορους άλλους σκοπούς εργασίας. Έχουν εξαιρετικές ικανότητες κυνηγιού. Η Helen Keller έφερε το πρώτο Ακίτα στην Αμερική ως δώρο από την Ιαπωνία.

Ο Ακίτα είναι σκύλος πολυσύνθετος, μοναδικός, γεμάτος αντιφάσεις.

«Θαρραλέος σαν Σαμουράι, τρυφερός σαν γατούλα»

«Ευγενικός όταν τον χαΐδεύεις, άγριος όταν τον προκαλείς.»

« Τρυφερός στην καρδιά, αλύγιστος στη δύναμη.»

Το Ακίτα είναι ένα δυνατό σκυλί με ισχυρό χαρακτήρα . Έχουν πολύ έντονο το στοιχείο της προστασίας του αφεντικού αλλά και του χώρου τους. Είναι πολύ ήσυχα σκυλιά με μεγάλο μέγεθος αλλά μπορούν να προκαλέσουν κάποιον με το παρουσιαστικό τους.

Ξεφεύγουν αρκετά από τα πρότυπα που πολλοί έχουν στο μυαλό τους για έναν σκύλο σύντροφο. Το ένστικτο αυτό πιθανολογείται ότι βρίσκει τις ρίζες του στους προγόνους του οι οποίοι ήταν ή κυνηγοί ή φύλακες, δύο εν μέρει αντικρουόμενες ιδιότητες στις οποίες όμως ο σκύλος έπρεπε να πάρει αποφάσεις και να ενεργήσει.

Το χαρακτηριστικό αυτό δίνει την εντύπωση πολλές φορές ότι ο ακίτα δεν σου δίνει σημασία , σαν να μην υπάρχεις. Για τον λόγο αυτό δεν ενδείκνυται σε ιδιοκτήτες που δεν μπορούν να διαθέσουν τον απαραίτητο χρόνο για να δημιουργήσουν μια δυνατή σχέση με τον σκύλο τους.

Για να είναι σε φόρμα και να παραμείνει υγιές, το Ακίτα χρειάζεται συνεχή άσκηση. Μπορεί άνετα να μείνει σε ένα διαμέρισμα, αρκεί να βγαίνει συχνούς περιπάτους.

Τα ακίτα είναι γνωστά για την αληθινή ιστορία του Χάτσικο, ενός πιστού σκύλου που έζησε στην Ιαπωνία πριν το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Τα ακίτα είναι δυναμική, ανεξάρτητη και κυρίαρχη ράτσα. Συνήθως είναι επιφυλακτικά με τους ξένους, αλλά πολύ οικεία με τα μέλη της οικογένειας.

Γνωρίστε τα καλύτερα μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες και ένα video που διαλέξαμε ειδικά για εσάς!! ?

σκυλάκια

σκυλάκια

σκυλάκια

σκυλάκια

σκυλάκια

σκυλάκια

σκυλάκια

σκυλάκια

σκυλάκια

σκυλάκια

σκυλάκια

σκυλάκια

σκυλάκια

σκυλάκια

σκυλάκια

σκυλάκια

fanpage.gr

Shares 973

Σχόλια


Read more:
Close