Μενού

Η εντυπωσιακή… πιρουέτα του καρχαρία (Εικόνες)

Shares 26

καρχαρίας Δείτε εκπληκτικές φωτογραφίες

Ο ατρόμητος Eli Martinez, από το San Juan του Τέξας, εκπαίδευσε έναν θανάσιμο θηρευτή ονόματι Emma, έναν τεράστιο καρχαρία, να κάνει κάτι σαν πιρουέτα πάνω στην παλάμη του.

Για να το πετύχει αυτό ο 44χρονος δύτης χαϊδεύει τη μύτη του καρχαρία, μόλις λίγα εκατοστά μακριά από τα τρομακτικά δόντια του.

Η κίνηση αυτή, το χάδι, χαλαρώνει τον μεγάλο θαλάσσιο κυνηγό και επιτρέπει στον Eli να «σηκώσει» τον καρχαρία μέσα στο νερό μέχρι που φτάνει σε κάθετη θέση.

Με τις κινήσεις του πολύ προσεκτικές και απαλές, ο Eli κάνει τον καρχαρία να κάνει περιστροφή 180 μοιρών πάνω στην παλάμη του πριν εκείνος απομακρυνθεί κολυμπώντας στα νερά της Tiger Bay, στις Μπαχάμες.

«Είμαι αναμφίβολα ο πρώτος άνθρωπος που το κάνει αυτό με έναν καρχαρία- τίγρη. Αρχίζω χαϊδεύοντας τη μύτη της Emma, κάτι που τη χαλαρώνει. Μπορεί κανείς να νιώσει πόσο άνετα νιώθει μαζί μου. Μόλις τη νιώσω να χαλαρώνει, μπορώ να συνεχίσω», εξηγεί ο δύτης.

Ο Eli βουτά με καρχαρίες από το 2003 και εργάζεται με την Emma εδώ και μια 8ετία. «Επιστρέφω στην Tiger Bay για δύο μήνες κάθε χρόνο, είναι το καλύτερο μέρος για να έρθει κανείς σε επαφή με καρχαρίες- τίγρεις», λέει ο ίδιος.

καρχαρίας

καρχαρίας

καρχαρίας

καρχαρίας

καρχαρίας

newsbeast.gr

Shares 26

Σχόλια


Read more:
Close