Μενού

5 τρόποι για να δείξετε στο σκύλο σας πόσο τον αγαπάτε (Εικόνες)

Shares 748

Σκύλος Αυτή η βδομάδα είναι η Διεθνής Βδομάδα των Σκύλων, μια βδομάδα γιανα εκτιμήσουμε τα κατοικίδιά μαςκαι το στενό δεσμό αγάπης που έχουμε με αυτά. Εδώ είναι 5 τρόποι για να δείξουμε την αγάπη μας στο σκύλο μας.

1 Περάστε περισσότερο χρόνο με το σκύλο σας σήμερα. Σας έχει ανάγκη όσο τίποτε άλλο. Αυτός είναι ο λόγος που τον αποκαλούμε ως τον »καλύτερο φίλο του ανθρώπου.» Μπορείτε να τον πάτε για βόλτα ή να παίξετε διάφορα παιχνίδια.

Σκύλος

2 Ψάχνετε κατηγορίες που θα κρατήσουν ενεργό το μυαλό και το σώμα του. Ένας σκύλος που εκφράζεται με τη γυμναστική είναι ένας χαρούμενος σκύλος, ενώ μαθαίνει να εκμεταλλεύεται το ταλέντο του και να μην ενθουσιάζεται παραπάνω από ότι πρέπει.

Σκύλος

3 Ξεκίνα ένα πάρτυ για σκυλάκια. Τα σκυλάκια είναι από τη φύση τους κοινωνικά, οπότε μπορείτε να κάνετε μια συγκέντρωση με τους φίλους του σκύλου σας. Θα το διασκεδάσουν πολύ.

Σκύλος

4 Γίνε εθελοντής κάποιας ομάδας ή ενός οργανισμού που βοηθάει τος σκύλους. Σκεφτείτε το σοβαρά. Δίνοντας βοήθεια σε σκυλάκια ανταποδίδετε την αγάπη που σας δείχνει ο σκύλος σας.

Σκύλος

5 Και πάντα υπάρχει η λύση τυο κεράσματος! Μπορείτε να αγοράσετε λιχουδιές για το σκυλάκι σας!

Σκύλος

Νομίζω ότι αυτή τη βδομάδα τα σκυλιά μας έχουν ανάγκη τη φροντίδα και την προσοχή μας!

animalplanet.gr

Shares 748

Σχόλια


Read more:
Close