Μενού

Καταξιωμένος «εκπαιδευτής ζώων» καταγράφηκε να μαστιγώνει νεαρή τίγρη! (Βίντεο)

Shares 81

τίγρη Εξοργιστικό βίντεο εκθέτει τον άνθρωπο που εκπαίδευσε την τίγρη στη «Ζωή του Πι»

Είναι διεθνώς αναγνωρισμένος και «καταξιωμένος» εκπαιδευτής ζώων. Ο Michael Hackenberger, ιδιοκτήτης του Bowmanville Zoological Park στο Οντάριο είναι ο άνθρωπος που παρείχε την τίγρη που πρωταγωνίστησε στην ταινία «Η ζωή του Πι».

Πώς την εκπαίδευσε να υπακούει σε εντολές και να κάνει πράγματα εντελώς κόντρα στη φύση της; Δεν το ξέρουμε αλλά είναι πιθανό να το πέτυχε όπως ακριβώς καταγράφηκε να «εκπαιδεύει» μια άλλη τίγρη, στο σοκαριστικό και εξοργιστικό βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η PETA.

Ο Hackenberger φαίνεται να χτυπά επανειλημμένως την τίγρη στο πρόσωπο, κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης και μάλιστα λέει στον άνθρωπο που τον βιντεοσκοπεί εν αγνοία του προφανώς: «Αν βιντεσκοπούσαμε τις φορές που χτύπησα αυτό το ζώο, η ΡΕΤΑ θα έβαζε φωτιά σε αυτό το μέρος»!

Όπως φαίνεται, ο άνθρωπος στον οποίο μιλούσε ο «εκπαιδευτής» όντως έδωσε το βίντεο στην ΡΕΤΑ.

Τώρα ο Hackengerger, που είχε την ευθύνη της «εκπαιδευμένης» τίγρης στην ταινία «Η ζωή του Πι» αλλά έδωσε και τα ζώα για την ταινία « The Interview» του James Franco, δέχεται καταιγισμό κριτικής.

Όπως γράφει η ΡΕΤΑ στο σημείωμα που συνοδεύει το βίντεο «ο Hackenberger χτυπά άγρια μια μικρή τίγρη της Σιβηρίας με μαστίγιο, τουλάχιστον 20 φορές, στο πρόσωπο και το σώμα».

«Μου αρέσει να τη χτυπώ στο πρόσωπο και στις πατούσες», λέει ο «εκπαιδευτής».

«Το οπτικό υλικό επιβεβαιώνει πως ο Michael Hackenberger χρησιμοποιεί βία και σωματική επιβολή και πρέπει να σταματήσει», τονίζει η εκπρόσωπος της PETA Brittany Peet.

«Δεν θα έπρεπε να μαστιγώνει κανείς μια μικρή τίγρη όπως δεν θα το έκανε σε ένα μικρό παιδί. Είναι εκτός ορίων και, πιστεύουμε, εκτός νόμου».

τίγρη

τίγρη

τίγρη

τίγρη

τίγρη

newsbeast.gr

Shares 81

Σχόλια


Read more:
Close