Μενού

Αποφύγετε αυτά τα 7 λάθη όταν «συστήνετε» το μωρό

Shares 208

μωρό Το να υπάρχει ένα μωρό κάτω από την ίδια στέγη με έναν σκύλο μπορεί να φαντάζει κάπως ανησυχητικό. Όμως, φυσικά και εξαρτάται από το πώς θα χειριστείτε εσείς την κατάσταση. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε αυτούς τους 7 κανόνες αν θέλετε όλα να πάνε καλά!

1 Μην παραμελειτε το σκύλο σας. Δείξτε του ότι τον αγαπάτε και τον προσέχετε όσο και πριν μπει το μωράκι στη ζωή σας!

μωρό

2 Αλλάξτε την καθημερινότητά σας πριν εμφανιστεί το μωράκι στο σπίτι. Προσπαθήστε να προσαρμόσετε στο νέο πρόγραμμά σας τον σκύλο σας προκειμένου να συνηθίσει.

μωρό

3 Μάθετε στο σκύλο σας τις παρακάτω διαταγές: »Μείνε», »Άσε το», »Έλα εδώ.»

μωρό

4 Γνωρίστε το σκύλο με το μωρό, προκειμένου να εξοικειωθεί μαζί του. Μην πανικοβληθείτε γιατί θα το καταλάβει ο σκύλος σας. Να είστε ήρεμοι. Όλα θα πάνε καλά!

μωρό

5 Κρατήστε το σκύλο μακριά από το δωμάτιο του μωρού. Τα μωρά είναι πολύ ευαίσθητα, οπότε θα ήταν καλό να μην ρισκάρετε τη διατάραξη της ηρεμίας του με την παρουσία του σκύλου, ειδικά όταν λείπετε από το σπίτι σας!

μωρό

6 Δώστε την ευκαιρία στο σκύλο σας να εξοικειωθεί με τη μυρωδιά του μωρού. Αφήστε τον να μυρίσει ένα μαντήλι του παιδιού από το νοσοκομείο και φροντίστε να του μάθετε ότι πρέπει να το μυρίζει προσεκτικά πριν το πλησιάσει.

μωρό

7 Μην πανικοβάλλεστε. Πάρτε το σαν μία οικογενειακή στιγμή και χαλαρώστε!

μωρό

animalplanet.gr

Shares 208

Σχόλια


Read more:
Close