Μενού

Ασυνείδητοι χρησιμοποιούν αδέσποτες γάτες ως θηράματα για να «εκπαιδεύσουν» τα σκυλιά τους

Shares 44

γάτες Τους τελευταίους μήνες άγνωστοι άνδρες παίρνουν τα σκυλιά τους στο πάρκο Αθαλάσσας στη Λευκωσία της Κύπρου και χρησιμοποιούν τ’ αδέσποτα γατάκια που ζουν εκεί ως θηράματα για να «εκπαιδεύσουν» τα ζώα τους για κυνήγι ή αγώνες.

Σύμφωνα με καταγγελίες των φιλόζωων 40 από τα 85 γατιά του πάρκου βρήκαν φρικτό και βασανιστικό θάνατο από τις επιθέσεις των σκύλων που εκτελούν εντολές από τους εγκληματίες ιδιοκτήτες τους.

 

γάτες

Το τελευταίο περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Παρασκευή το βράδυ. Οι τελευταίες μαρτυρίες κάνουν λόγο για έναν άνδρα ηλικίας 30-35 χρονών με τέσσερα κυνηγόσκυλα, ο οποίος καταδιώκτηκε από εθελοντή του πάρκου που ταΐζει τα γατάκια, αλλά κατάφερε να ξεφύγει στα δρομάκια της παλιάς Αγλαντζιάς. Οι φιλόζωοι εθελοντές δίνουν αμοιβή 1.000 ευρώ σε όποιον βοηθήσει στη σύλληψη του από τις αστυνομικές αρχές.

γάτες

Απευθύνουν έκκληση σε όσους  συχνάζουν στο πάρκο Αθαλάσσας να είναι σε επιφυλακή και σε περίπτωση που πέσει κάτι ύποπτο στην αντίληψή τους να ειδοποιήσουν άμεσα την Αστυνομία ή το Τμήμα Δασών.

istoriesadespoton.gr
Shares 44

Σχόλια


Read more:
Close