Μενού

12 πράγματα που ο σκύλος σας θα ευχόταν να γνωρίζατε

Shares 330

Σκύλος Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι θα σας έλεγε ο σκύλος σας αν μπορούσε να μιλήσει; Ίσως να φαντάζεστε ότι θα ζητούσε περισσότερα παιχνίδια ή ότι θέλει να μοιράζεστε το φαγητό σας μαζί του, αλλά στην πραγματικότητα  μπορεί να λέει κάποια σημαντικά πράγματα.

1. «Όταν με μαλώνεις για κάτι που έκανα κάποιες ώρες πριν, φαίνομαι ένοχος, λόγω της έντασης της φωνής σου και όχι επειδή καταλαβαίνω για ποιον λόγο έχεις θυμώσει»

2. «Δεν μου αρέσει να μένω μόνος μου συνέχεια»

3. «Όταν γαυγίζω σε κάτι φαίνομαι σκληρός, στην πραγματικότητα όμως είμαι φοβισμένος. Μάθε την διαφορά»

4. «Καλό θα ήταν να ασκούμαστε περισσότερο. Κάνει καλό και στους δύο»

5. «Σε αγαπάω γι’ αυτό που είσαι, γι’ αυτό αγάπησε με και δέξου με και εσύ όπως είμαι, ακόμα και αν δεν είμαι τέλειος»

6. «Προτιμώ να εκπαιδεύομαι επειδή θα πάρω λιχουδιά και όχι επειδή φοβάμαι την τιμωρία»

7. «Μου είναι πιο εύκολο όταν οι κανόνες δεν αλλάζουν και είναι σταθεροί… οπότε επιτρέπεται να ανεβαίνω στον καναπέ ή όχι;»

8. «Όταν σου ζητάω να παίξουμε μη με αγνοείς. Είναι καλό τόσο για σένα όσο και για μένα»

9. «Δεν μπορώ να σου δείχνω πάντα ότι δεν αισθάνομαι καλά. Οπότε φρόντιζε να με πηγαίνεις στο γιατρό συχνά, ακόμα και αν παραπονιέμαι, έτσι ώστε να ελέγχουμε ότι όλα είναι καλά»

10. «Μην με εγκαταλείψεις όταν γεράσω ή αρρωστήσω. Τότε είναι που θα σε χρειάζομαι περισσότερο. Εγώ δεν θα σε εγκατέλειπα ποτέ»

11. «Δεν χρειάζομαι εκπαιδευτή. Χρειάζομαι μια οικογένεια που θα με αγαπάει και θα μου μάθει τους κανόνες ώστε να ζούμε μαζί εναρμονισμένα»

12. «Το ότι είμαι σκύλος δεν σημαίνει ότι θέλω να χαιρετάω κάθε άνθρωπο ή κάθε σκύλο που συναντάμε στον δρόμο. Εσύ θα χαιρετούσες όποιον συναντούσες; Αν είμαι ντροπαλός και δεν θέλω να χαιρετάω σεβάσου το»

Πηγή: TheDogSpace.gr

Shares 330

Σχόλια


Read more:
Close