Μενού

12 παιδικές φωτογραφίες με τους πιο άγριους κυνηγούς του πλανήτη

Shares 229

μωρά ζώων ζωϊκό βασίλειο ζώα Η παιδική ηλικία είναι μια υπέροχη περίοδος γεμάτη από χαρά, γέλιο και ξέγνοιαστες μέρες. Όλα αυτά μπορεί κανείς εύκολα να τα δει ζωγραφισμένα στα προσωπάκια και στις μουσούδες  των μικρών παιδιών και των κουταβιών αντίστοιχα, σε όλο τον πλανήτη.

Εμείς συλλέξαμε φωτογραφίες ζώων που μεγαλώνοντας θα γίνουν επιθετικά κι άγρια, αλλά προς το παρόν είναι απίστευτα χαριτωμένα

Λεοπάρδαλη

μωρά ζώων ζωϊκό βασίλειο ζώα

Οι λεοπαρδάλεις είναι οι καλύτερες στο να σκαρφαλώνουν στα δέντρα. Πολύ συχνά, ηρεμούν εκεί πάνω παίρνοντας έναν υπνάκο, ή κρύβονται εκεί για να επιτεθούν αιφνιδιαστικά. Κάποιες φορές  κάνουν επίθεση και σε μαϊμούδες. Ωστόσο, ο βασικός τόπος  κυνηγιού είναι το έδαφος, όπου μπορούν να πιάσουν το θήραμά τους  με ένα μόνο άλμα.

Αρκούδα

μωρά ζώων ζωϊκό βασίλειο ζώα

Αυτά τα μικρά γεννιούνται με βάρος όχι περισσότερο από 1 κιλό. Στην ηλικία των 6 μηνών, το βάρος τους αγγίζει τα 20 κιλά. Τα τριών μηνών μικρά έχουν όλα τα δόντια τους  και τότε είναι που ξεκινούν να τρώνε βατόμουρα, λαχανικά κι έντομα.

Λύκος

μωρά ζώων ζωϊκό βασίλειο ζώα

Τα κουτάβια των λύκων είναι πολύ εκφραστικά. Οι επιστήμονες έχουν διακρίνει σε αυτούς 10 εκφράσεις προσώπου όπως  οργή, θυμός, υπακοή, ευαισθησία, χαρά, εγρήγορση, απειλή, ηρεμία και φόβο.

Αλιγάτορας

μωρά ζώων ζωϊκό βασίλειο ζώα

Οι αλιγάτορες είναι πολύ υπομονετικοί κυνηγοί. Μπορούν να καταδιώκουν τη λεία τους για ώρες πριν να επιτεθούν.

Κουκουβάγια

μωρά ζώων ζωϊκό βασίλειο ζώα

Εάν κοιμάστε με το ένα μάτι ανοιχτό, τότε μπορείτε εύκολα να αποκαλέσετε τον εαυτό σας κουκουβάγια. Ακόμη κι ένας μικρός θόρυβος είναι ικανός για να τις ξυπνήσει, γιατί είναι πάντα σε εγρήγορση.

Ύαινα

μωρά ζώων ζωϊκό βασίλειο ζώα

Ένα κοπάδι από ύαινες  είναι ικανό να αποκρούσει λιοντάρια που θέλουν να πάρουν το θήραμά τους. Για την ακρίβεια, μπορούν να πιάσουν και να φάνε σχεδόν κάθε ζώο ξεκινώντας από μικρές αντιλόπες, ταύρους και μικρές καμηλοπαρδάλεις.

Τίγρης

μωρά ζώων ζωϊκό βασίλειο ζώα

Συνήθως οι τίγρεις δεν βρυχώνται σε άλλα ζώα, αλλά μπορεί να χρησιμοποιήσουν τον βρυχηθμό τους  για να επικοινωνήσουν με τους συντρόφους τους από απόσταση. Εάν μια τίγρης πρόκειται να επιτεθεί, δεν βρυχάται, αλλά αντιθέτως ψιθυρίζει και υποχωρεί.

Αλεπού

μωρά ζώων ζωϊκό βασίλειο ζώα

Οι αλεπούδες είναι πολύ καλοί γονείς. Τα αρσενικά κατέχουν ενεργό ρόλο στο μεγάλωμα των μικρών τους.  Επίσης φροντίζουν τις συντρόφους τους πριν  φέρουν στον κόσμο τα μωρά τους.

Γύπας

μωρά ζώων ζωϊκό βασίλειο ζώα

Αυτό το μωρό δεν μπορεί ακόμα να πετάξει, αλλά θα είναι σύντομα έτοιμο να πετάει σε απίστευτα ύψη.

Τσιτάχ

μωρά ζώων ζωϊκό βασίλειο ζώα

Αυτή η γατούλα είναι μόλις 2 ημερών, αλλά μετά από 2 χρόνια θα μπορεί να αναπτύξει μία ταχύτητα πάνω από 120 χλμ την ώρα.

Πολική αρκούδα

μωρά ζώων ζωϊκό βασίλειο ζώα

Κατά τη γέννηση αυτά τα μικρά ζυγίζουν  λίγο περισσότερο από 500 γρ. .Όταν όμως θα φθάσουν στην ενηλικίωση, θα γίνουν οι μεγαλύτεροι χερσαίοι θηρευτές.

Λιοντάρι

μωρά ζώων ζωϊκό βασίλειο ζώα

Υπάρχει ένα πολύ χαριτωμένο χαρακτηριστικό που έχουν τα λιοντάρια και είναι μια χνουδωτή φούντα στο τέλος της ουράς τους. Παραδόξως , τα αρσενικά λιοντάρια δεν είναι εκεί όταν γεννιούνται τα μικρά τους . Θα εμφανιστούν όταν αυτά γίνουν 5 μηνών.

διαφορετικό

Shares 229

Σχόλια


Read more:
Close